Μετράμε ήδη αντίστροφα τις ημέρες για το Πάσχα και είτε το περάσεις σε κάποιο αγαπημένο χωριό, είτε μείνεις στην πόλη, αυτή η περίοδος προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου με μια σειρά από αποτελεσματικές θεραπείες προσώπου.

Καθαρισμός προσώπου

Ο καθαρισμός προσώπου είναι από τις πιο εύκολες και γρήγορες λύσεις για να απομακρύνεις από το πρόσωπό σου ρύπους και νεκρά κύτταρα, να ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου και να ενισχύσεις την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών.

Sculpting προσώπου

Το sculpting προσώπου περιλαμβάνει μια σειρά από ασκήσεις και τεχνικές μασάζ που αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος, ενδυναμώνουν τους μύες του προσώπου και ανυψώνουν το δέρμα, μειώνοντας τη χαλάρωση και αυξάνοντας τη φωτεινότητα του προσώπου.

Anti-aging

Πρόκειται για μια θεραπεία με εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης δέρματος που περιέχουν ενεργά συστατικά, όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και πεπτίδια. Η εφαρμογή της θεραπείας αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος, περιορίζει τα σημάδια γήρανσης και χαρίζει ένα πρόσωπο με υγιή και λαμπερή όψη.

Oxygen Skin Booster

Χαρίζει βαθιά οξυγόνωση στα δερματικά κύτταρα για λάμψη και ενυδάτωση σε ολόκληρο το πρόσωπο.

Hydra Energy Boost

Αυτή η θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης βοηθά στην επαναφορά της υγρασίας στην επιδερμίδα του προσώπου, βελτιώνει την υφή και την ελαστικότητά της και αναζωογονεί το δέρμα, περιορίζοντας τη θαμπή και ξηρή όψη.

Detox Skin Treatment

Η συγκεκριμένη θεραπεία προσφέρει καθαρισμό και αποτοξίνωση του δέρματος, μειώνει τις φλεγμονές και ενισχύει τη φυσική φωτεινότητα του προσώπου σου.

Όλες οι παραπάνω θεραπείες μπορούν να συνδυαστούν και με ενέσιμα προκειμένου να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες της εκάστοτε επιδερμίδας και να χαρίσουν ένα δέρμα με υγιή υφή και όψη. Η δερματολόγος Μαρία Τσικελούδη διενεργεί θεραπείες προσώπου σε έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο. Κλείσε τώρα το ραντεβού σου με τη γιατρό προκειμένου να δημιουργήσετε ένα πρωτόκολλο περιποίησης που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις του δέρματός σου και να υποδεχτείς τις ημέρες του Πάσχα πιο λαμπερή και ανανεωμένη από ποτέ.